Voel je de power? Bruis je van de energie en kun je moeilijk stilzitten? Ben je in het bezit van een portie wilskracht? Grote kans dat jij een VUUR type bent. Lees snel verder en ontdek niet alleen of je een vuurtype bent, maar ook waar jouw krachten liggen!

 

Element vuur

In mijn blog elementen, heb ik al kort iets vertelt over het element vuur. Nu dompel ik je volledig onder in alles over het vuur element en het leven en werken vanuit je Eigenheid. Ben je er klaar voor?!

Dit staat echt voor het vuurelement: Vurig, avontuurlijk, initiatief nemend, optimistisch, vol zelfvertrouwen, moedig, levenslustig, snel, expressief en vrijheidslievend. Waarin herken je je volledig? En welke zou je nog meer willen ontwikkelen? Wat is jouw next-level?

Leven en werken vanuit je vuur element

Jouw kwaliteiten zijn hét antwoord naar flow in je leven en werken vanuit Eigenheid. Met jouw enorme drive kun je bergen verzetten, zolang het vanuit je hart komt en niet vanuit je mind.

Met een oneindigheid aan scheppingskracht, passie en zelfvertrouwen weet jij van iet nieuws iets super krachtigs te maken. Uitdagende doelen zijn voor jou een must! Dit houdt je scherp en levendig. Je bent ook iemand die zelf graag de lijnen uitzet, pioniert. Volgen roept al snel verveling op en dooft je vuurtje. Je bent het best in je element als je de baas of eigen baas bent, zodat jij de lijnen uit kunt zetten.

Vuurelement en leiderschap

Jij bent een geboren leider. Wat ik hierboven ook al even aanstipte… je floreert het beste als (eigen) baas. Dan ben jij helemaal in je element. Het vuurtype zit bomvol power en passie en is niet voor een gat te vangen. Als je lekker in je vel zit en vanuit eigenheid onderneemt, dan kun je bergen verzetten en lijkt er een oneindige stroom aan energie binnen handbereik te zijn. Je leert door te doen en niet door te analyseren. Jouw vuur daagt je uit tot grote prestaties en zorgt ervoor dat je altijd dat stapje extra wil zetten. Hierdoor blijft je vuur branden en bereik jij jouw volledig potentieel. Jouw passie werkt aanstekelijk en zo wakker jij ook het vuurtje aan bij anderen.

Vuur element en communicatie

Door jouw manier van leiderschap, hangen anderen aan je lippen. Je enthousiasme en passie werkt bij anderen aanstekelijk. Het vuur type staat bekend als open en eerlijk. Je bent expressief en durft je helemaal te laten zien, ook je kwetsbaarheden. Deze kwetsbaarheid geeft een openheid die als sleutel dient om echte verbinding aan te gaan. Dat is waar ij als vuurtype naar verlangt. Verbinden vanuit compassie.

Voel je dat je vuurtje aangewakkerd is en wil je niets liever dan volledig tot passievolle vlam te ontplooien? Ik help je heel graag om je vuur element volledig op te zuigen in je ZIJN, zodat jij kunt leven & werken vanuit JOUW Eigenheid.

Kun je niet wachten en wil je zo snel mogelijk beginnen om in jouw volledige kracht te stappen? Stuur me dan even een berichtje en ik ben je zo snel mogelijk!

 

 

Vragen? Chat met mij