Deze blog ga ik wijden aan het luchttype! Weet je dat je een luchttype bent? Denk je dit te zijn? Of heb je mensen om je heen die een luchttype zijn? Dompel je dan onder in alle bruikbare kennis over het element lucht en doe er je voordeel mee in het dagelijkse leven, maar zeker ook in het ondernemen vanuit eigenheid.

Lucht element, dit is wat het over jou vertelt

De basiseigenschappen van het luchttype zijn: Objectief, inspirerend, optimistisch, rationeel, vrijheidslievend, communicatief sterk, filosofisch en flexibel. Geweldigen eigenschappen vind je niet?! Als je deze eigenschappen zo leest, welke drie springen er voor jou dan het meeste uit? Waar zie je dat nu al in terug? En zijn er eigenschappen die je wel herkent, maar graag nog wat verder wenst te ontwikkelen? Zie het als een proces. Weet dat hier je kracht ligt en weet ook dat wanneer jij in lijn bent met jouw kwaliteiten, ondernemen jou vreugde en plezier oplevert en veel minder energie kost.

Leven en werken vanuit het lucht element

Nu je weet wat jouw kwaliteiten zijn, kunnen we kijken wat dit voor je betekent als je vanuit Eigenheid gaat leven en werken. Een luchttype is een heel inspirerend type. Je bent een verbinder en drager van gedachten, woorden en dromen. Je legt je focus op de toekomst en alle mogelijkheden die zich daar kunnen ontvouwen. Je weet de nieuwe ideeën die hieruit voortkomen met veel enthousiasme uit te dragen, waardoor je anderen weet te inspireren en te enthousiasmeren.

Zorg wel dat je ook met twee benen in het hier en nu blijft, want ook nu liggen er taken en verantwoordelijkheden op je te wachten. Dromen over nieuwe ideeën is heel helpend voor je, maar verlies je er niet in. Geef jezelf de erkenning voor wat je doet, daarop kun je verder koersen. Wanneer je verwacht of hoopt dat een ander je dit geeft, kan het je kracht stagneren en dat werkt nadelig door in je onderneming.

Leiderschap vanuit het lucht element

Heb je wel eens opgemerkt dat je van de een veel makkelijker iets aanneemt dan van de ander? Dit heeft alles te maken met de elementen van waaruit we leiderschap nemen. Jij als luchttype bent een hele inspirerende en enthousiasmerende leider. Je werkt graag samen met mensen die een luchtige en lichte energie hebben. Op het moment dat jij vanuit eigenheid gaat ondernemen ervaar je dat het stroomt en dat je met veel vreugde koerst op de toekomst. Door jouw fascinatie voor ideeën en concepten en liefde voor verbinden en vergelijken, weet je hele mooie dingen te creëren. Hoe heerlijk dat je deze ook kan gaan ownen!

Lucht element en communicatie

Weet jij wat jouw unieke communicatiestijl is? Je hebt een aanstekelijk enthousiasme. Als mensenmens weet jij hierdoor anderen heel snel op hun gemak te stellen. Je bent een open boek en dit kan voor anderen heel uitnodigend werken. Je bent een optimistisch type en dit breng je ook in de communicatie over op anderen. Allemaal ingrediënten die ervoor zorgen dat je makkelijk contact legt en behoudt.

 

Heerlijk om dit allemaal met je te delen. Word er zelf ook helemaal enthousiast van. Dit is slechts een fractie van wat de kracht van een luchtelement is. Er is nog zoveel meer te vertellen over het luchttype en veel belangrijker nog… Al die kennis en ervaring gaat jou zo sterken in het leven en werken vanuit Eigenheid!

Wil je in enthousiasme, vrijheid, verbinding en inspiratie leven en werken vanuit jouw element lucht? Benieuwd welke ingrediënten je daarvoor nodig hebt? Lijkt het je fijn om er eens over te sparren?

Laat dan even een berichtje achter en ik bel je!

Vragen? Chat met mij