Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wp_soundpress_plugin has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/hetisjegelukt.nl/httpdocs/wp-content/plugins/soundpress/soundpress.php on line 107
Element-Water - Het is je gelukt

Ben jij een watertype en ben je benieuwd wat de kracht is van jouw element? Wil jij de kracht van jouw type graag inzetten in je leven en werk? Ga er maar even lekker voor zitten. Schenk jezelf een lekkere kop thee in en zuig al deze kennis op. Want wat ik nu met jou ga delen is misschien wel dé sleutel naar ondernemen vanuit passie met geweldige resultaten.

Element water; dit is wat het vertelt

Om te starten wil ik je inzicht geven in basiseigenschappen die het watertype vertaalt. Enkele hiervan zijn: gevoelig, empathisch, warmhartig, sterkt betrokken, verzorgend en flexibel. Een echt mensenmens dus. Lees ze nog eens rustig door en voel eens wat jouw top drie is van deze eigenschappen. Realiseer je dat hier jouw kracht ligt. Door deze eigenschappen in het volle licht te zetten, straal je en leef je je ware Eigenheid! 

Leven en werken vanuit je water element 

Het is heel waardevol om te weten welke kwaliteiten in de kern aanwezig zijn. Maar hier stopt het niet. Het watertype staat op een bepaalde manier in het leven en benadert het leven en werken ook op een eigen wijze. Het watertype wordt gedreven door creativiteit en vernieuwing. Daarbij niet uit het oog verliezend dat afwachtend zijn ook in je aard zit. Door eerst te observeren en analyseren ontstaat er helderheid en kan een volgende stap genomen worden. Als het water stroomt, stroomt het moeiteloos om alle obstakels heen en gaat het recht op zijn doel af.

Waterelement en leiderschap

“Verbinden op innovatieve wijze”, vat jouw leiderschap in slechts een zin samen. Je bent een scherpe waarnemer en voelt gevoelens en sferen heel snel aan. Hier weet jij op een inventieve en wijze op te anticiperen met een open communicatie. Je bent een teamspeler die goed zorg draagt voor het welbevinden van iedere speler in de ruimte. Iedereen hoort erbij, iedereen verdient de kans om te participeren. Deze drive in combinatie met jouw oordeelloosheid, verbindt en schept een heel sterk fundament.

Water element en communicatie

Communicatie is jouw kracht. Jij begrijpt emoties zo tot in jouw kern, dat je ze weet te vangen in woorden. Dit is iets wat voor andere mensen een enorme verademing kan zijn. Jij laat ze op die manier gehoord voelen. Dit brengt openheid en verbinding. Twee dingen die erg belangrijk voor je zijn en jou in je kracht zetten.

Voel nog maar even na wat je zojuist allemaal gelezen hebt. Wat doet dit met je? Als jij als water element volledig in je kracht staat, is dit hoe jij je je onderneming runt vanuit jouw authenticiteit…

Wil je weten hoe jij vanuit jouw hart kunt leven en werken? Laat dan een bericht achter en ik bel je.

Vragen? Chat met mij