Hoi, ik heet Sanne

Eigenwijs, vrolijk, loyaal en leergierig. Wat je noemt een energieke bezige bij. In mijn leven maakte ik al veel mee. Mijn moeder overleed toen ik nét zelf moeder was geworden. Mijn tweeling was 1, mijn moeder net 50.  Dat verlies is intens en moeilijk. Een pittige tijd. Onbewust is daar het balletje gaan rollen als het om veranderingen in mijn leven gaat. Al was er ook nog iets anders voor nodig.

Harde werker
Op mijn 24e werd ik bedrijfsleidster van een groot fitnesscentrum. Ik werkte hard, heel hard.  Eigenlijk veel te veel. ‘Hier ben ik iemand’, zo dacht ik toen. Ik was een soort rupsje nooit genoeg, altijd in de modus van dóórgaan. In versnelling 6, zat ik. Diep van binnen wist ik dat het werken-op-de-automatische-piloot aan het worden was. Dat veranderen kon ik toen nog niet.

Op een gegeven moment ontwaakte de bezige bij. Kiezen voor mijn geluk, is wat ik te doen had en ik begon aan de opleiding tot Holistisch Therapeut. Hier kon ik iets aanpakken op mijn tempo en mezelf weer ontdekken waar ik gelukkig van werd. En dat is me gelukt, ik ontdekte mijn zielsmissie. Het is je gelukt – de naam van mijn bedrijf – is hieruit voortgekomen. Het is je gelukt benadrukt de positieve kant.

Het is je gelukt

Het is je gelukt benadrukt de positieve kant. Hiermee draag ik uit dat het altijd lukt om iets te bereiken. Hoe klein of groot het ook mag zijn. Zelf ben ik het levendige voorbeeld, dat lees je hier wel.  

‘De enige die er wat aan kan doen ben je zelf. Jijzelf maakt het verschil.’

Mijn zielsmissie…

Is waar ik mij voor 100% voor inzet met Het is je gelukt. Ik wens iedereen toe om het interne zelfvertrouwen te vergroten. Die innerlijke kracht die je kunt opzoeken is een ontdekkingsreis naar jezelf. Het maakt dat je jezelf op een andere manier bekijkt. Dat ontdekte ik zelf ook. Mijn gevoeligheid stopte ik lang weg, omdat het lastig was en anderen het vaak niet begrepen. Nu zet ik die gevoeligheid in en gebruik het om anderen te helpen.

Mensen verlichting geven is wat doe, dat is wie ik ben. Diepe gesprekken, warmte, beweging  en in actie komen, dat zit er altijd wel in. Dat die ander in beweging komt en begrip heeft voor de situatie waarin hij of zij zit. Die streep overgaat. Daar ondersteun ik bij, omdat ik weet hoeveel rijker je leven is als leeft vanuit jouw innerlijke en authentieke kracht.

Weten wie je bent en wat je wilt, daar ben ik altijd naar op zoek. Ik zie dat mensen zichzelf zo vaak tekort doen. Iedereen is zo talentvol en krachtig. Vaak komen mensen met fysieke klachten en/of vastlopende gevoelens bij mij. Geuren en kleuren en de therapie helpen om weer terug te komen in de kracht van je Eigenheid. Regressie therapie, Quantum healing, Reiki, EFT, SOC maar ook de Sedona methode pas ik toe. Mijn rugzak van tools om in te zetten zijn breed zodat ik per persoon op maat een behandeling kan geven. Dat is allemaal heel helpend.

Wat ik wil veranderen in de wereld
Is dat vrouwen doen wat hun ziel nodig heeft en daarnaar handelen. Dat ze hun zielsmissie volgen. Dat ze doen waar ze een euforisch gevoel van krijgen. Zo leef ik nu zelf ook. Als we dat meer doen, doen onze kinderen dat ook en dan verandert onze wereld écht.

De ideale wereld die ik voor me zie
Is een wereld vol liefde. Dat er geen scheldwoorden zijn, geen jaloezie, geen haat. Gewoon alleen maar liefde. Dat we accepteren dat iemand is zoals die is. Niemand willen veranderen. Dat hoeft niet. En als je dat toch wilt, verander dan jezelf.

En wie is Sanne nog meer?
Als je me zou observeren zie je mij 2 tot 3 uur lezen op een dag. Ik ben gek op LEZEN, hoe meer hoe beter. Waar ik absoluut niet van houd is de hele dag door shoppen. Wel van yoga en buiten wandelen. Ik droom van leven in het bos met manlief. De rust opzoeken, een plek met minder prikkels. Dat heb ik nodig. En daarin ben ik niet de enige. Ik wil een voorbeeld zijn. Dat je je eigen ding kan doen, in Vrijheid!

Ik ben ook een echte chocoladefreak en houd van een goed gesprek. Kleuren en oliën blijven me iedere dag boeien. In mijn ‘vrije’ uurtjes ga ik het klimbos in met mijn kinderen of we zwemmen samen. En op zijn tijd zie je mij genieten op een feestje in een tent. Harmonie, gezelligheid en verbinden horen bij mij. En over een aantal jaren heb ik dat huis in Portugal. Daar schijnt de zon en voel ik me goed.

En nu jij?
Weet jij wie je bent en wat je wilt? Dat je talentvol en krachtig bent en ook jouw ideale leven kunt leven? Ik help je graag op weg zodat ook jij zorgt dat je jezelf niet tekort doet. En onthoud: de enige die er wat aan kan doen ben jezelf.

Vragen? Chat met mij