Met de kleur geel in je Eigenheid streef je naar kennisvergaring en inzicht voor duidelijkheid en richting in je leven. Jij wilt niet alleen kennis vergaren, maar ook kennis delen. Een gesprek aan gaan en dingen tot op de bodem uitzoeken vind je heerlijk. Wat er af en toe voor kan zorgen dat sommige mensen vinden dat je lastige vragen stelt, er te veel diepgang is waarbij zij zich (nog) niet op hun gemak voelen. Veel ondernemers vinden het fijn om een beroep te doen op jou, als wandelende bibliotheek. Je bent goed in alles wat met de denkende geest te maken heeft, in plaats van met fysieke bezigheden. Je communiceert blij vanuit kennis, oplossingsgericht en doelgericht.

Je bent positief gestemd, je ziet het glas altijd halfvol en je hebt een vrolijke instelling. Je hebt zelfvertrouwen en doet niets liever dan bewust je doelen bereiken. Het is belangrijk voor je om je wereld te vergroten.

Analyseren
Met geel als de kleur van je Eigenheid kun je heel kritisch zijn over jezelf en anderen – je bent een perfectionist. Je analyseert altijd alles en bent methodisch in je denken. Je neem snelle beslissingen en kunt impulsief zijn. Soms doe je dingen in de haast in plaats van in een gestaag tempo.

Je hebt een sterk onafhankelijk karakter en bent selectief met je vriendenkeuze, waarbij je liever een kleine groep hechte en gelijkgestemde vrienden houdt in plaats van betrokken te zijn bij teamevenementen of grote sociale bijeenkomsten.

Spontaan
Je bent spontaan – je bent in staat snel na te denken en direct beslissingen te nemen. In tijden van tegenspoed heb je de neiging om je emoties te verbergen en een dapper gezicht op te zetten

Als je weerstand voelt bij geel kan het zijn dat:

  • Je op dit moment in je leven misschien niet in staat bent om met verandering om te gaan.
  • Jij je voeten liever stevig op de grond houdt en sta je misschien sceptisch tegenover nieuwe ideeën die niet bewezen zijn.
  • Je een doel mist en ontbreekt het je aan focus en duidelijkheid
  • Je eerst lang nadenkt voordat je de sprong waagt – je bent niet impulsief of spontaan.
  • Je zelfvertrouwen op dit moment wel een boost kan gebruiken
  • Hoewel je misschien niet alle karaktertrekken van deze Eigenheidskleur geel vertoont zoals beschreven, herken je jezelf vast ergens in de beschrijving als je van geel houdt.

Wat heeft dit te maken met je bedrijf? 
Succes en geluk bereiken en betekenen waar jij van droomt, begint bij weten wie je bent en waar je voor staat. Door je Eigenheid te kennen  en te accepteren voel je de uitnodiging om helemaal je zelf te zijn, in je kracht te stappen en de keuzes te maken die daarbij passen. Als jij jezelf door en door kent, waardeert wat jouw unieke kracht is en vol zelfvertrouwen laat zien hoe bijzonder en krachtig je bent, waar je voor staat en wat jij wilt bereiken en betekenen, gaat de wereld voor je open. Je ziet de juiste mogelijkheden voor je bedrijf en je maakt de juiste keuzes voor meer succes en geluk in je ondernemerschap!

Wil jij:

💛 weten welke stappen jij kan zetten voor succes en geluk in je leven
💜 laten zien wie je bent.
💛 begrijpen wat je communiceert
💜 ontdekken wat je wilt bereiken
💛 voelen welke richting bij je past
💜 
beseffen dat ontwikkelen ook leuk en makkelijk kan

Schrijf je in voor onze laatste GRATIS inspiratiesessie: Excursie ‘Laat zien wie je bent.’ Tijdens deze excursie word je geïnspireerd om kleur en geur in te zetten ter ondersteuning van je persoonlijke ontwikkeling om focus en richting te geven aan jouw Eigenheid voor succes en geluk in je leven.

Ja, super gaaf, ik ga graag mee en kijk hier voor beschikbare data om met plezier en positiviteit te ontdekken wat ik nodig hebt om mezelf succesvol en gelukkig te voelen en dit ook te laten zien.

Vragen? Chat met mij