Zelfacceptatie

Reis naar zelfacceptatie

Deze reis brengt je naar hoogtes die je niet kent, maar daarvoor moet je eerst de dalen gezien hebben. Juist daarna is het uitzicht prachtig!

Tijdens deze 35 dagen ruim je blokkades op en is je eindbestemming; innerlijke rust, kracht en verbinding met je zielsgevoel.

In combinatie met essentiële oliën

Schaamte loslaten & eigenwaarde opbouwen

Tijdens dit proces maak je gebruik van essentiële oliën die jou helpen om schaamte los te laten en een sterke basis van eigenwaarde op te bouwen.

De essentiële oliën worden gebruikt op zeer specifieke acupunctuurpunten en meridianen, waardoor jouw lichaam in staat is om de lagere frequenties die in jouw cellen zijn opgeslagen om te zetten in hogere frequenties. Je lichaam wordt hierdoor voorzien van een nieuwe vibratie die je in staat stelt om je hoogste expressie te beleven.
Op verschillende manieren kunnen we veranderingen teweeg brengen in ons lichaam, geest en ziel. Essentiële oliën zijn mijn favoriete ondersteuningen/hulpmiddelen om ingrijpende energetische verschuivingen te bewerkstelligen.

Reis naar zelfacceptatie

Dit alles gebeurt in 3 stappen:

Energie veranderingen

Ons lichaam bestaat voornamelijk uit energie. De frequentie van energie die je ervaart, heeft invloed op hoe je cellen functioneren. De energie beweegt door je emoties en beweegt in je systeem. Er zijn emoties met lagere frequenties die ziekte veroorzaken, en emoties met hogere frequenties die een gezonde beweging van energie in het lichaam creëren. Jij gaat ontdekken hoe jij je lage frequenties vaarwel zegt en hoge frequenties verwelkomt.

Opschonen auraveld

Het auraveld is een energieveld dat je lichaam omringt en een verlengstuk van jou is. Binnen dit veld wordt informatie over jou opgeslagen. Wanneer jou auraveld schoon is zal je meer inspiratie en boodschappen ontvangen die goed voor jou zijn.

Schaamte ontdekken

Schaamte zit helemaal onderaan de emotionele frequenties die je in je systeem kan hebben. Het zijn de langzaamste frequenties die de meeste stagnaties veroorzaken in lichaam, geest en ziel. Hoe meer je je lagere frequenties zuivert, hoe meer je je levenservaringen naar een hoger niveau tilt.

Schrijf je vandaag nog in voor de online cursus en zet direct de eerste stap naar de beste versie van jezelf.

Jij bent belangrijk.

Zelfacceptatie/ eigenwaarde is een diep besef dat jij er toe doet.

Zelfacceptie/ eigenwaarde is dieper dan zelfvertrouwen. In wezen gaat het over het kennen van 100% jezelf! Door je zelfacceptatie/ eigenwaarde te vergroten ga je voor onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Wat vervolgens leidt tot heleboel onvoorwaardelijke liefde voor anderen.

Vragen? Chat met mij