Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wp_soundpress_plugin has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/hetisjegelukt.nl/httpdocs/wp-content/plugins/soundpress/soundpress.php on line 107
(Online) Trainingen - Het is je gelukt

Zelfacceptatie

Transformatiereis naar zelfacceptatie met essentiële oliën

Onderschat nooit hoe waardevol je bent; jij doet er toe! Geef jezelf daarom dit cadeau. Een 35-daagse reis naar zelfacceptatie. Deze reis brengt je naar hoogtes die je niet kent, maar daarvoor moet je eerst de dalen gezien hebben. Juist daarna is het uitzicht prachtig! Tijdens deze 35 dagen ruim je blokkades op en is je eindbestemming; innerlijke rust, kracht en verbinding met je zielsgevoel.

Meer informatie over de tranformatiereis naar zelfacceptatie

Ontwerp zonder titel (1)

Voor succes en geluk

Kleur je leven!

Welke boodschap communiceer jij? Wat laat jij zien van jezelf? En nog belangrijker, wat vertel je aan jezelf? Is dit ook wat je écht laat zien en wilt vertellen?
Vaak is dit niet het geval omdat we gehinderd worden door belemmerende gedachten, overtuigingen en zelfkritiek. Tijdens deze excursie word je geïnspireerd om kleur en geur in te zetten om focus en richting te geven aan jouw eigenheid zodat jij weer succes en geluk gaat ervaren in je leven.

Meer informatie over kleur je leven

Sanne3

Reiki & oliën

Reiki & oliën methode

Geef jij Reiki en wil jij meer verdieping geven aan je klant in je Reikibehandelingen? Volg dan de workshop Reiki & Oliën. De essentiële oliën werken krachtig op de energetische frequentie van zowel de gever als de ontvanger, waardoor je naar een nog dieper niveau van heling gaat.
De masterclass is voor iedereen die minstens Reiki I heeft behaald en meer uit de Reiki wilt halen.

Meer informatie over reiki & oliën

Sanne reiki avond 2

The Mastery of You

Quantum Identiteit

Je leert de beste tools om jouw onderbewustzijn 100% congruent te maken met wat jij wilt en waar jij voor wilt gaan. Je krijgt strategieën, brein-trainingen (AM/PM), een meditatie, een krachtige intentie systeem, ademhalingstechnieken en tips om jouw emoties, stress, onbewuste sabotages en negatieve geloofsovertuigingen om te zetten in het consistent implementeren van wat nodig is om jouw doelen te realiseren.

Meer informatie over The Mastery of You

Sandra en Sanne
Vragen? Chat met mij