Mijn missie

Wegwijzer om jou volledig in de kracht van je Eigenheid leiderschap te pakken in je leven en werk.

Ik wens iedereen toe om het interne zelfvertrouwen te vergroten. Die innerlijke kracht die je kunt opzoeken is een ontdekkingsreis naar jezelf. Het maakt dat je jezelf op een andere manier bekijkt. Dat ontdekte ik zelf ook.

Waar het is begonnen..

Altijd maar dóórgaan en hard blijven werken...

Ik was een soort rupsje nooit genoeg, altijd in de modus van dóórgaan. In versnelling 6, zat ik. Diep van binnen wist ik dat het leven-en-werken-op-de-automatische-piloot aan het worden was. Dat veranderen kon ik toen nog niet.

Stoppen was voor mij gewoon geen optie. Als je alles perfect wil doen, ga je door. Zo was ik. Juist door aan de lijve te hebben ondervonden hoe het voelt om helemaal vast te zitten in mijn leven en niet uit mijn vicieuze cirkel te kunnen komen weet ik als geen ander hoe het voelt wanneer je er in middenin zit.

Het is je Gelukt

Het is je gelukt benadrukt de positieve kant. Hiermee draag ik uit dat het altijd lukt om iets te bereiken. Hoe klein of groot het ook mag zijn. Zelf ben ik het levendige voorbeeld. 

Mijn zielsmissie

Is waar ik mij voor 100% voor inzet met Het is je gelukt. Ik wens iedereen toe om het interne zelfvertrouwen te vergroten. Die innerlijke kracht die je kunt opzoeken is een ontdekkingsreis naar jezelf. Het maakt dat je jezelf op een andere manier bekijkt. Dat ontdekte ik zelf ook. Mijn gevoeligheid stopte ik lang weg, omdat het lastig was en anderen het vaak niet begrepen. Nu zet ik die gevoeligheid in en gebruik het om anderen te helpen.

Mijn Eigenheid

Geel, Purper, Crème en Kobalt zijn de kleuren van mijn Eigenheid. Waarbij identiteit & duidelijkheid, intuïtie & verbeelding en organisatie & communicatie altijd mijn aanwezige drijfveren zijn. In de gratis mini cursus ontdek je o.a. de betekenis van kleur. 

_38Y9214sel

Ik ben er voor jou

Mensen verlichting en identiteit & duidelijkheid geven is wat ik doe, dat is wie ik ben. Diepe gesprekken, warmte, beweging en in actie komen, dat zit er altijd wel in. Dat die ander in beweging komt en begrip heeft voor de situatie waarin zij zit. Die streep overgaat. Daar ondersteun ik bij, omdat ik weet hoeveel rijker je leven is als je leeft vanuit jouw innerlijke en authentieke kracht.

Laat zien wie jij bent & wat jij wilt

Waar word jij gelukkig van? Wat heb jij op dit moment nodig?

Ik word blij van kennis vergaren en kennis delen. Spirituele boeken, mindset & persoonlijke ontwikkeling boeken zijn mijn favorieten. Het is voor mij gelijk een ontspan moment, even met mijn neus in de boeken om weer inzichten te ontvangen en duidelijkheid te krijgen. Ik ben nooit uitgeleerd en ik vind het fantastisch om met mensen te omringen met veel kennis en wijsheid.

Gezelschapspelletjes, knutselen en even lekker dansen in de woonkamer met mijn 4 kinderen en man maakt mij ook heel erg blij!
Skip-bo en Phase 10 zijn favoriet. Overdag wandel ik graag met onze hond Luna, ene keer een blokje om & de andere keer heerlijk in het bos om even het hoofd leeg te maken. Ik droom van leven in het bos met manlief. De rust opzoeken, een plek met minder prikkels. Dat heb ik nodig. En daarin ben ik niet de enige. Ik wil een voorbeeld zijn. Dat je je eigen ding kan doen. in Vrijheid!
En nu jij?
Weet jij wie je bent en wat je wilt? Dat je talentvol en krachtig bent en ook jouw ideale leven kunt leven? Ik help je graag op weg zodat ook jij zorgt dat je jezelf niet tekort doet. En onthoud: de enige die er wat aan kan doen ben jezelf. Om je te motiveren in de goede richting heb ik speciaal voor jou een gratis mini cursus: ‘Versterk je leiderschap’ ontwikkelt. In deze mini cursus leer je
  • de effecten van geur en kleur
  • de verdieping over geur & kleur
  • hoe je regie kan pakken over je eigen leven
  • de manieren hoe jij jezelf kan laten zien
  • wat de effecten zijn van geur & kleur ter ondersteuning van je persoonlijke leiderschap

Mijn gezin

familie

Coach, vrouw en trotse (bonus)moeder van 4 kinderen

Vanaf 2009 zijn Wilco en ik samen, eerst wonend in Lochem & daarna zijn we verhuisd naar Ruurlo. We hebben een samengesteld gezin, de oudste knapperds zijn mijn bonuskinderen en wonen sinds 2018 bij ons in huis. De jongste 2 meiden zijn een tweeling en met elkaar hebben we heel vaak gezelligheid! Onze hond Luna maakt het gezin helemaal compleet.

Image Icon

Transformeer vandaag & geniet van morgen

Elke transformatie en elke ontwikkeling begint bij jezelf. De enige die er wat aan kan doen ben je zelf. Jijzelf maakt het verschil.

Is het nu tijd voor jou?

En ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Investeren in jezelf is nodig om de inzichten te ontvangen om te ontwikkelingen en weer naar de puurste versie van jezelf te gaan. Ik investeer zelf ook altijd in mijn eigen ontwikkeling. Zo werk ik zelf al jaren met verschillende spirituele coaches, heb ik een Holistisch therapeut & transformatie coach opleiding gedaan, volg ik online cursussen en ga ik regelmatig naar seminars en trainingen.

Start vandaag nog met de gratis mini cursus 'Versterk je leiderschap'

Vragen? Chat met mij