Mijn verhaal

Ik begeleid 30+ vrouwen die vastzitten in hun leven om pijnvrij, vol zelfvertrouwen met meer energie en plezier te leven voor succes en geluk.

Waar het is begonnen..

Van het kastje naar de muur..

Hi,
Ik ben Sanne, een ijverige optimist en ik vind het heerlijk om met focus en passie te streven naar een liefdevol leven waar ik kennis en wijsheden vergaar. Dat is ook mijn weg geweest naar mijn eigen praktijk.

Juist door aan de lijve te hebben ondervonden hoe het voelt om helemaal vast te zitten in mijn leven en niet uit mijn vicieuze cirkel te kunnen komen.

Een auto ongeluk

heeft mij compleet tot stilstand gebracht, er openbaarden ontzettend veel pijnklachten, en de reguliere behandelingen leverden bijna tot geen resultaat op. Een erg moeilijke tijd, waarin ik als een enorme bezige bij in een keer werd teruggefloten en alleen maar kon rusten.. Gordijnen dicht, geluid uit en niemand die ook maar één geluidje mocht maken.

Compleet overprikkelt

Complete overprikkeling wanneer er meer geluiden te horen waren dan een. De problemen stapelden zich op en ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik helemaal niks meer kon.

De uitslagen van de behandelingen waren ook niet positief omschreven waardoor ik steeds meer weg zakte. Daarnaast werden de klachten erger door de onzekerheid en angst voor de toekomst.

Mijn wilskracht was enorm, ik wilde er alles aan doen om uit de vicieuze cirkel te komen.

Sanne -

Ik ben er voor jou

Door investeringen in cursussen, trainingen en opleidingen heb ik nu kennis om jou te helpen in mijn praktijk wanneer je vast loopt.

Laat zien wie jij bent & wat jij wilt

Waar word jij gelukkig van? Wat heb jij op dit moment nodig?

Ik word blij van kennis vergaren en kennis delen. Spirituele boeken, mindset & persoonlijke ontwikkeling boeken zijn mijn favorieten. Het is voor mij gelijk een ontspan moment, even met mijn neus in de boeken om weer inzichten te ontvangen en duidelijkheid te krijgen. Ik ben nooit uitgeleerd en ik vind het fantastisch om met mensen te omringen met veel kennis en wijsheid.

Gezelschapspelletjes, knutselen en even lekker dansen in de woonkamer met mijn 4 kinderen en man maakt mij ook heel erg blij!
Skip-bo en Phase 10 zijn favoriet. Overdag wandel ik graag met onze hond Luna, ene keer een blokje om & de andere keer heerlijk in het bos om even het hoofd leeg te maken, de rust te vinden en te genieten wat de natuur ons te bieden heeft.
Waar word jij blij van als jij daar aan denkt of doet? Waar krijg jij energie van? Kan jij op dit genieten van bepaalde momenten of is alles een mwah? Ik heb gemerkt dat er steeds meer mensen op de tenen lopen & daarom heb ik speciaal voor jou een Terug in balans methodiek van 16 dagen ontwikkelt.

In deze 16 dagen breng je op je eigen tempo je emoties weer in balans, ga je van emoties naar gevoel &

Mijn reis

Coach, vrouw en trotse (bonus)moeder van 4 kinderen

Vanaf 2009 zijn Wilco en ik samen, eerst wonend in Lochem & daarna zijn we verhuisd naar Ruurlo. We hebben een samengesteld gezin, de oudste knapperds zijn mijn bonuskinderen en wonen sinds 2019 bij ons in huis. De jongste 2 meiden zijn een tweeling en met elkaar hebben we heel vaak gezelligheid! Onze hond Luna maakt het gezin helemaal compleet.

Image Icon

Transformeer vandaag & geniet van morgen

Begin elke dag met een positieve start vol zelfvertrouwen, energie en plezier voor succes en geluk in je leven.

Is het nu tijd voor jou?

En ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Investeren in jezelf is nodig om de inzichten te ontvangen om te ontwikkelingen en weer naar geluk te gaan. Ik investeer zelf ook altijd in mijn eigen ontwikkeling. Zo werk ik zelf al jaren met verschillende spirituele coaches, heb ik een Holistisch therapeut opleiding gedaan, volg ik online cursussen en ga ik regelmatig naar seminars en trainingen.

Plan een kennismakingsgesprek in.

    Vragen? Chat met mij