Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wp_soundpress_plugin has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/hetisjegelukt.nl/httpdocs/wp-content/plugins/soundpress/soundpress.php on line 107
Linktree - Het is je gelukt

Eerste hulp bij ontplooiing

Gratis mini cursus: 'Versterk je leiderschap'

In deze mini cursus nemen we je vanuit positiviteit en met een flinke dosis energie mee in de effecten van geur en kleur. Beide kunnen ze een enorme bijdrage leveren. Wij leren je graag hoe jij deze twee geweldige tools in kunt zetten in jouw werk en leven.

Mini cursus 'Versterk je leiderschap'

Headers website (LinkedIn-banner) (Instagram-bericht)

Talenten

Versterk je talenten

Waarom wordt er zoveel gekeken naar wat we niet kunnen? Wat we moeten verbeteren? Zonde! Ik vind dat je juist mag kijken naar wat je WEL goed kan, wat je talenten zijn. Een talent is het natuurlijk vermogen om iets goed te doen. Het is vaak aangeboren, je kreeg het mee als cadeautje bij je geboorte. Het is een gave wat alleen jij kan, op jouw manier. Het geeft je energie wanneer je vanuit je talent werkt. Alleen wat zijn nou jouw talenten? En welke geuren en kleuren versterken dat?

Ontdek en ontplooi je talenten met behulp van geur én kleur

Headers website (LinkedIn-banner) (Instagram-bericht) (1)

Puurste versie van jezelf

Versterk je Eigenheid

De chaos is je hoofd, twijfels, onzekerheid en/of een negatief zelfbeeld zorgen ervoor dat jij niet de puurste versie van jezelf bent of durft te laten zien waardoor je passies en talenten helemaal verstopt zijn. Je bent enorm kritisch op jezelf, verstopt je en je waardeert en ontwikkelt onvoldoende wat je allergrootste kracht is. Hierdoor leef jij niet je volle potentieel. Ondanks je grote inzet en motivatie lukt het je niet om de cirkel te doorbreken.
Op de lange termijn kan dit patroon een negatief effect hebben op je totale welzijn. Te kritisch zijn, schaadt je zelfvertrouwen en zelfrespect. Het is zelfs direct gerelateerd aan een laag zelfbeeld en perfectionisme. Stop er mee! En meld je direct aan voor de training zodat je terug komt bij de puurste versie van jezelf wat jou vrijheid en geluk geeft.

Versterk je Eigenheid

Headers website (LinkedIn-banner) (Instagram-bericht) (2)

Is het nu tijd voor jou?

Investeer in je persoonlijke ontwikkeling om naar de puurste versie van jezelf te gaan

Heb je wel eens het gevoel dat er meer in je zit dan je laat zien? Dat je het talent hebt om iets te veranderen maar nog zoekende bent naar de richting? Dat je je potentie verstopt of zelfs ontkent en jezelf onvoldoende zichtbaar maakt? Investeren in jezelf is nodig om de inzichten te ontvangen om te ontwikkelingen en weer terug naar de puurste versie van jezelf te gaan. Wij leren jou om in het dagelijks leven jouw Eigenheid zichtbaar te maken. Zodat jij je vrij voelt om, zowel privé als zakelijk, helemaal puur jezelf te zijn. Dat je vanuit jouw Eigenheid gezien, gehoord en gewaardeerd wordt door jezelf én anderen. Waarbij je met energie en positiviteit je passie volgt en vol zelfvertrouwen je talenten laat zien. Ik weet hoe geweldig dit voelt en dat gun ik jou ook!

Vragen? Chat met mij