Jouw tijd is nu

Dit is het moment waarop je hebt gewacht. Het is nu tijd om je gevoel van eigenwaarde, eigenliefde en zelfacceptatie aanzienlijk te vergroten. Jij bent het waard en verdient alles wat je wenst. Je bent een prachtig mooi mens met een oneindig potentieel om magie en wonderen te creëren.

Wanneer je zo ver bent gekomen met lezen, ben je moedig, vecht je voor de waarheid en zoek je een bovennatuurlijk bestaan. Wat anderen onmogelijk zouden beweren, maak jij mogelijk. Wanneer jij je waarde bezit, word jij een licht voor degenen om je heen. Wees het voorbeeld en geef anderen ook inzichten om hun waarde te laten stralen.

Protocol 6

De oliën voor de komende zeven dagen:
(5) Sandalwood, (3) Bergamot, (5) Myrrh, (3) Douglas Fir, (4) Grapefruit, (2) Wild Orange, (1) Cassia, (1) Rosemary, (1) Clary Sage & (1) Patchouli

Smeer de blend, komende zeven dagen aan de binnenkant van je enkels (holte tussen het enkelbot en de achillespees), je Solar Plexus, je wervelkolom en je heiligbeen. Houd deze stappen ook aan voor ultiem resultaat.

Eventuele extra toevoeging: Neroli rollen rondom je hart.

Veranderingen

Besteed aandacht aan de interacties die je met je familie en vrienden hebt. Is er iets anders? Ontvang je meer goed nieuws? Wat zijn je "overwinningen?" Hoe is je fysieke energieniveau? Zijn je smaakpapillen veranderd?

Vragen? Chat met mij