Module 3 - Ik ben het waard

Krachten opbouwen

Hoe is het met je? Ik hoop dat jij je aanzienlijk lichter voelt na de protocol van vorige week.

Emotioneel opruimen is cruciaal voor je gezondheid en welzijn. Nu je een behoorlijke opruim fase hebt gehad is de volgende fase een ondersteunende fase.

Daarvoor duiken we in de theorie van de Yin en Yang om het proces te begrijpen. Yin en Yang is één van de belangrijkste concepten om de aard van ziekten en de juiste behandelingsmethode te begrijpen.

Emotionele uitputting

Emotionele uitputting is een dagelijkse strijd. Om in leven te blijven, moet jij je energie aanvullen. Het volgende protocol zal helpen om je vitale energie te verhogen en je geest te versterken.

Wanneer je te veel opruimt, kan een onbalans van Yang ontstaan en uitputting veroorzaken, dus je moet de opruimingsactiviteiten voor de aankomende weken in evenwicht brengen met het aanvullen van Yin-oefeningen/behandelingen om effectieve genezing te stimuleren.

Protocol 2

De oliën voor deze week:
(5) Cedarwood, (3) Vetiver, (3) Coriander, (2) Eucalyptus, (3) Lemon,
(1) Ginger, (1 ) Basil, (2) Juniper Berry & (3) Roman Chamomile

Rol de blend (de komende zeven dagen) iedere ochtend en avond rondom en vijf centimeter onder je navel.

Schuld is een reactie op je eigen schaamte

Onvermijdelijk ervaren we allemaal schaamte op bepaalde momenten in ons leven. De verschijnselen van schaamte en waardeloosheid zijn een wereldwijde probleem en dragen bij aan gebroken harten en lichamelijke klachten. Maar gelukkig kunnen wij met onze prachtige oliën schaamte transformeren!

Vragen? Chat met mij