Zelfvertrouwen

Stralen van binnen en buiten

Jezelf weer terug vinden en ontwikkelen. Jij bent de stuurman van je eigen leven. Ervaar jij dat wel zo? Op bepalen anderen wat jij op een dag gaat doen? En laat jij je leiden door andere personen?

Als je naar je dagelijks leven kijkt, en dat aandachtig observeert zul je merken dat je vaak geleefd wordt in plaats van dat je jezelf leidt. In je omgeving gebeurt iets en dat beïnvloed je en je reageert erop. Het is een reactie op een gebeurtenis. Aan de einde van de dag reflecteer je dat je misschien één moment voor je zelf hebt kunnen pakken en alle andere momenten voor anderen waren.

Een zoektocht naar inzicht

Vol zelfvertrouwen in het leven

Ik help je te ontdekken wie jij bent, dat jij je rugzak met alle overtuigingen en rollen die je hebt aangenomen af mag gaan doen. dat je je gevoelens mag doorleven.

Ik laat je ontdekken wat je grootste krachten zijn, hoe jij dingen moeiteloos doet en hoe je in balans blijft.

Je zelfvertrouwen wordt ontwikkelt zodat jij ook in lijn leeft met je zelf, dat je trots bent op jezelf, en dat je je zelf op waarde schat. Nee durft te zeggen waar je geen energie van krijgt. en volledig vertrouwt op jezelf

Jij mag zijn en laten zien wie je bent. Je gaat ontdekken dat er meer in je zit dan je wellicht vermoedt. Ik nodig je uit om jouw kracht te omarmen, waarderen en ontwikkelen en keuzes te maken op basis van wat er is en wie jij bent. Wanneer jij vol zelfvertrouwen laat zien hoe bijzonder en krachtig je bent, waar je voor staat en wat jij wilt bereiken en betekenen, gaat de wereld voor je open.

In samenwerking met het Persoonlijke Kracht Methodiek

Dit alles gebeurt in 4 stappen:

Verlangen in beeld

In deel 1 start je met jouw verlangen helder in beeld te brengen. Jouw verlangen is de bestemming van deze reis; jouw positieve stip op de horizon. Als jouw stip op de horizon aantrekkelijk genoeg is, overwin je tegenslagen, ontwikkel je vaardigheden en verzet je bergen. Deze stip bepaalt jouw koers en geeft jou steeds weer energie en inspiratie voor de stappen in jouw ontwikkelreis.

Grootste kracht

Ontdek jouw nummer 1 kracht. Je allergrootste kracht, dat wat jij altijd doet en wat voor jou vanzelfsprekend en moeiteloos is. Daarnaast ontdek je je perfecte balans bij je nummer 1 kracht.

Jouw blauwdruk voor plezier en geluk

Je blauwdruk geeft je inzicht in jouw potentieel, je diepste drijfveren en hoe jij het allerliefste de dingen doet. Je ontdekt wat jouw diepste waarden en drijfveren zijn en wat jij nodig hebt in een omgeving om krachtig uit de verf te komen.

Impact versterken

Meer impact hebben met je non-verbale communicatie. Ook vind je tips voor jouw communicatiestijl en hoe je effectief met anderen communiceert. Dit deel bevat inzichten om<br /> jouw persoonlijk leiderschap te versterken.

Image Icon

Geef jij jezelf het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven?

Klik nu hier om vandaag nog een afspraak te maken om jouw stip op de horizon helder te krijgen en vol zelfvertrouwen in het leven te staan.

Vul je gegevens in om nu online een afspraak in te plannen. 


    Vragen? Chat met mij