Ontdek en ontplooi je talenten met behulp van geur én kleur

Een talent is het natuurlijk vermogen om iets goed te doen. Het is vaak aangeboren, je kreeg het mee als cadeautje bij je geboorte. Het is een gave wat alleen jij kan, op jouw manier. Het geeft je energie wanneer je vanuit je talent werkt.

Het is verweven met je persoonlijkheid. Als je met je talenten werkt, dan ben je op je best. Dat voel je en anderen merken dat ook.

Een talent is je natuurlijk vermogen wat je geen moeite kost. Het is vaak datgene waar de ander op zegt: “Oh, dat kan toch iedereen?” Je hebt de tijd niet in de gaten wanneer je werkt vanuit je talenten. En het grappige is, dat je ze bij een ander eerder ziet dan bij jezelf. Als wij je vragen om nu even snel je eigen top-5 aan talenten te noemen, dan ga je vast stotteren 😉

Wanneer jij niet je talenten inzet en in de kracht van je Eigenheid leeft en werkt;

durf je geen nee te zeggen en ga je over je grenzen heen
heb je geen idee wat je kernwaarden zijn en daardoor ontbreekt het aan eigenwaarde, duidelijkheid, helderheid en focus
maak je geen keuzes omdat je niet zeker weet of het de juiste is
heb je veel op je bordje (je wilt toch graag die waardering) en durf je niet om hulp te vragen
twijfel je doorlopend, denk je alles helemaal kapot en kom je geen stap vooruit omdat je daadkracht, zelfvertrouwen en besluitvaardigheid mist
maak je je druk over wat anderen van je vinden en blijf je elke keer voor een ander klaar staan. Je verkiest anderen boven jezelf
voel je je onzeker en klein naast iemand die blaakt van het zelfvertrouwen of verder is dan jij

Niets verandert in jouw leven totdat jij gaat veranderen.

Je weet, je voelt en je krijgt meerdere signalen op verschillende manieren binnen dat er een verandering mag komen in je situatie, alleen ben je er (misschien) niet van bewust. Denk hierbij aan kleine fysieke klachten zoals last van je schouders, lage rugpijn, hoofdpijn. Niet kunnen slapen, onrust en een kort lontje horen hier ook bij, net als het niet willen dragen van een bepaalde kleur. Zo raak je steeds meer van je eigen kern verwijderd en besef je dat je beperkt wordt om de puurste versie van jezelf te zijn, wat ten koste gaan van jouw Eigenheid. 

Wat betekent het voor jou als jij echt je pure zelf laat zien? Als jij jezelf echt zou waarderen en accepteren?

Vaak horen of lezen we één of meerdere van het volgende rijtje:

Ik zou zekerder zijn
Ik zou meer durven
Ik zou vrolijker zijn
Ik zou meer van anderen kunnen houden
Ik zou gelukkiger zijn
Ik zou meer passie voor het leven hebben
Ik zou meer voldoening van mijn leven hebben
Ik zou meer genieten
Ik zou een betere partner/ouder/vriendin/collega/werknemer etc. zijn

Wat zit er eigenlijk tussen jou en de puurste versie van jezelf?

Dat ben jezelf. Jij staat zelf tussen jou en jezelf accepteren/ puur jezelf laten zien. Het is als het ware een muurtje dat tussen jou en je Eigenheid in staat. Het zijn jouw oordelen, zelfkritiek, beperkende overtuigingen en negatieve zelfbeelden die jou weerhouden van de pure verbinding met jezelf.  

Als jij het muurtje in jezelf afbreekt, zal je veel gelukkiger zijn en meer voldoening vinden in je leven. De kwaliteit van je leven neemt dan ook enorm toe!

We nodigen je uit om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Meer inzicht in jezelf te krijgen. Te gaan kijken naar wat je WEL kan, wat je WEL bent, wat jou zo uniek en onderscheidend maakt. Je wordt er gelukkiger van wanneer je kijkt vanuit de wereld van WEL.
Door optimistisch in het leven te staan, geef je jezelf en de ander meer vertrouwen en waardering. Je voelt je krachtiger, sterker en je hebt meer zelfvertrouwen en energie wanneer je je talenten kent. Dus leer jezelf kennen en haal het beste uit je leven.
En kan jij je talenten benoemen? Wat laat jij daarvan zien aan anderen? En nog belangrijker, geloof jij zelf dat je deze talenten bezit? Vaak is dit niet het geval omdat we gehinderd worden door belemmerende gedachten, overtuigingen en zelfkritiek.

Tijdens de online masterclass ‘Versterk je talenten’ word je geïnspireerd om kleur en geur in te zetten om je leiderschap en talenten te versterken. 

Bewustwording van de kracht en de betekenis van kleur en geur met essentiële oliën zijn de rode draad. Je leert op welke manier geur en kleur diep doorwerken in je onderbewuste,  jouw negatieve gedachten & emoties helen én jou op een positieve manier ondersteunen naar de puurste versie van jezelf. 

Dit optimistische duo...

Wij weten als geen ander hoe jij je voelt wanneer je niet volledig je Eigenheid leeft, je talenten benut en hoe je je dan voelt. Allebei vanuit een compleet andere hoek. In de kern is het hetzelfde. Lees het verhaal van ons samen, Sanne, of het verhaal van Janet via onze Blog.

Waar wij elkaar in vinden is zelfontwikkeling. Het eerste deel van ons ondernemerschap bewandelden we afzonderlijk. We vulden onze rugzak met levenslessen en kennis op diverse vlakken. Nu onze route is samengekomen bundelen we onze kennis en motiveren, inspireren en bieden we hou vast aan nieuwsgierige, ambitieuze 30+ vrouwen die openstaan voor ontplooiing om volledig in de kracht van hun Eigenheid te werken en te leven.

Waarbij Sanne dit doet op een doortastende en aansporende manier en Janet dit doe op een luchtige en inspirerende manier. Samen een energieke en positieve combinatie!

Wat is het resultaat?

Deze masterclass heeft als doel je te inspireren, inzicht te geven en beweging om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling waarbij je kennis en wijsheid ontvangt om te:

💛 weten welke stappen jij kan zetten om je talenten te versterken en welke geur en kleur hierbij passen
💜 laten zien wie je bent, niet meer bescheiden wilt zijn en jezelf volledig wilt laten zien
💛 begrijpen wat je communiceert
💜 ontdekken hoe jij je eigenwaarde kan verhogen en wat je wilt bereiken
💛 voelen welke richting bij je past en welke geuren en kleuren hierbij passen
💜 
beseffen dat ontwikkelen ook leuk en makkelijk kan

0cf199e7-2375-4fa3-87a5-bea1db1ac9b3

Deze masterclass is voor jou omdat je:

 • wil weten wat de effecten zijn van geur en kleur
 • meer verdieping wilt over geur & kleur
 • snel inzicht wil op welk gebied jij nog verder kunt ontplooien
 • wil leren welke kleur en geur passen bij het versterken van je talenten

Versterk je talenten

 • Krijg toegang tot ruim 60 minuten aan video content
 • Inclusief digitaal werkboek
 • Ontvang een geurende verrassing per post
 • Ontdek op welk vlak jij jouw talenten kan versterken, en waar juist niet
 • Ontplooi je talenten met behulp van kleur en geur
 • Leer meer over de kracht van kleur en geur
 • Te volgen op je eigen tempo wanneer het jou uitkomt

77,- excl. BTW

*Expeditie Eigenheid heeft een samenwerkingsverband met bij Pluche.
Bevoegd om als gecertificeerd Persoonlijke Krachtcoach te werken met de Persoonlijke Kracht methode.
Vragen? Chat met mij