Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wp_soundpress_plugin has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/hetisjegelukt.nl/httpdocs/wp-content/plugins/soundpress/soundpress.php on line 107
Pijn en lichamelijke klachten - Het is je gelukt

Pijn en lichamelijke klachten

Waarom heb je pijn?

Pijn en lichamelijke klachten zijn vervelend en roepen vaak negatieve gedachten op. Pijn is een signaal van jouw lichaam. Het wil je vertellen dat er werk aan de winkel is. Het vraagt aandacht, zodat jij datgene voor je lichaam gaat doen wat het nodig heeft.

Grijp je kans en klik hier om gratis 30 minuten coaching te krijgen richting een pijnvrij leven! Ik deel minstens twee tips die je gelijk kan toepassen waardoor jij minder pijn ervaart.

Een zoektocht naar inzicht

Pijnvrij door het leven

Meestal wordt pijn gezien als een vervelende boeman, die je het liefst nooit zou willen ontmoeten. Zelden wordt de vraag gesteld waarom je pijn krijgt. De bedoeling van pijn is informatie door te geven aan je lichaam om je ertoe aan te zetten je gedrag te wijzigen.

De plaats waar je pijn ervaart, geeft aan op welk psychisch vlak er iets fout loopt en aandacht nodig heeft. Het laat je weten dat je iets tegen je zin aan het doen bent. Luister je nog niet genoeg naar je pijn, dan word je ziek en moet je rust nemen. Of wordt het chronisch.
Om er achter te komen welke frustratie tot de pijn of ziekte heeft geleid is het fijn om er hulp van buitenaf bij te betrekken. Alleen is niet zo eenvoudig.

Pijnvrij door het leven

Dit alles gebeurt in 3 stappen:

Diagnose stellen

Laat als eerst een bevoegde arts een diagnose stellen en volg de behandeling die de arts voorschrijft.

Oorsprong

Zoeken naar de psychische oorsprong door een betekenis te zoeken van het orgaan of lichaamsdeel en anderzijds de psychische omstandigheden te onderzoeken bij het begin van de klacht.

Toenmalige omstandigheden

Gevoelens verwoorden die horen bij de toenmalige omstandigheden waardoor de ziekte is ontstaan. Toepassen van alternatieve methodes om de genezing te ondersteunen.

Image Icon

Geef jij jezelf het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven?

Maak vandaag nog een afspraak om meer inzicht te krijgen in je pijn om uiteindelijk weer pijnvrij door het leven te gaan.

Grijp je kans voor een gratis doorbraaksessie voor succes en geluk in je leven!


Vragen? Chat met mij