Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wp_soundpress_plugin has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/hetisjegelukt.nl/httpdocs/wp-content/plugins/soundpress/soundpress.php on line 107
Workshop Essentiële oliën - Het is je gelukt

Steuntje in de rug met de workshop: Het natuurlijke medicijnkastje.

Voor elke klacht een oplossing

Vraag jij je ook af waarom er steeds meer mensen over de essentiële oliën hebben? Of hoe jij jouw gezondheid en die van je gezin op een natuurlijke manier kunt ondersteunen? Dan is een workshop over essentiële oliën wat voor jou! Ik deel graag mijn kennis aan jouw om je te laten weten dat de oliën je ondersteunen op verschillende vlakken. Van gezondheidsklachten tot emotioneel/mentaal en spiritueel vlak. Wil jij hier meer kennis over vergaren en de praktische tips horen? Meld je aan voor de On-line of Off-line masterclass.

On-line kan je de workshop volgen vanuit huis. Je ontvangt een lespakket met samples thuisgestuurd zodat je direct de oliën kunt ruiken, proeven en ervaren!
Wil je liever in verbinding – Off-line, 1 op 1 of in een groep – uitleg over de essentiële oliën horen? Waarbij we samen de oliën inzetten om jouw persoonlijke gezondsheidsdoelen te ondersteunen? Dat kan ook!

Je wordt met plezier en focus geïnspireerd:

  • Wat essentiële oliën zijn
  • Het natuurlijke medicijnkastje
  • Hoe je de kwaliteit van een olie herkent
  • De 3 feiten over essentiële oliën
  • De 3 manieren om de essentiële oliën veilig te gebruiken
  • Top 10 Oliën

Je ontvangt:

- 4 samples, 3 basis samples en 1 specifiek op je klacht
- Handleiding van de meest gebruikte oliën
- Tips over het gebruik van de oliën

Meld je hier aan voor de webinar

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Besloten community

Voor meer inspiratie en informatie hebben we een besloten community over de kracht en werking van de essentiële oliën. Elke week wordt er een filmpje gepost over een specifieke oliën en andere tips en trucs.

Agenda

Grijp je kans en meld je aan voor de webinar voor elke klacht een oplossing

Vragen? Chat met mij