Voor nieuwsgierige en ambitieuze ondernemers die dromen om met hun passie grote resultaten te bereiken met genoeg tijd voor zichzelf.

Het toverwoord dat er voor zorgt dat jij succes, geluk en vrijheid ervaart in het ondernemerschap is EIGENHEID.

Unieke trip voor VA’s, coaches en therapeuten die er klaar voor zijn om met hoge energie en focus, vol zelfvertrouwen en positiviteit volledig vanuit hun Eigenheid te ondernemen.

Minstens 60% van je tijd spendeer je niet aan de dingen die er écht toe doen in het ondernemerschap

De gedachten gaan met je aan de haal, je energie zakt en je blijft maar twijfelen. Hoe dan?! Al die andere onderneemsters krijgen het moeiteloos voor elkaar lijkt het wel.. Terwijl jij al blij bent wanneer je één of twee klanten in de week hebt…

Je weet en je voelt vanuit je tenen dat dit anders moet. Door alle twijfels, negatieve belemmeringen
en het uitblijven van klanten is je zelfvertrouwen flink gedaald. 

14df52a8-c2f6-45e5-b8fb-6201a9483d1d

Help! Het lukt niet! Wie zit er nou op mij te wachten?!

✓ Je hebt het gevoel dat je te weinig tijd hebt voor jezelf en je taken, laat staan om oprechte aandacht aan je gezin te schenken;

✓ De verbinding met anderen wordt steeds minder omdat je je passie niet kunt delen;

✓ Het ontbreekt je aan een concreet plan in je ondernemerschap. De woorden “Hoe dan?!” komen vaak in je op; 

Je hebt weinig zin meer om aan de slag te gaan want je hebt lage energie, voelt je overprikkeld en moe en je loopt er helemaal in vast;

✓ Je wilt zo graag gaan staan voor wie je werkelijk tot in de kern bent, echt gaan voor je eigen onderneming, maar toch lukt het niet echt; 

✓ Het gebrek aan eigenwaarde en het kennen van je talenten belemmeren je om geld uit te geven voor je eigen ontplooiing; 

✓ Het frustreert je dat het je nu zoveel energie kost terwijl je dacht dat je op de juiste pad zat;

✓ Je voelt je gestrest en opgejaagd omdat je voelt dat er geld binnen “moet” komen; 

✓ Je hebt wel brood op de plank maar er komt niet voldoende binnen om van het luxe leven te genieten waar je naar verlangt;

✓ Je houdt je klein en onzichtbaar en je bang om terug te moeten in loondienst.

De meeste vrouwelijke onderneemsters hebben helemaal geen goed beeld wie ze zijn.
Ze weten alles over hun beroep, hoe ze anderen het beste kunnen helpen
en bijna niets over zichzelf. Het leven overkomt ze. 

DAAR WIL JIJ TOCH NIET ZO'N ÉÉN VAN ZIJN?

OH NO!

Maak jij je zorgen over je financiële inkomsten?

Lig jij wakker of jij je aanbod wel goed hebt staan?

Twijfel je je maar suf hoe je er nu voor kan zorgen om dicht bij jezelf te blijven tijdens het ondernemerschap?

Laat je anderen (gezin, vrienden etc.) in je omgeving maar voor gaan waardoor je me-time en je eigen onderneming blijf stilstaan en de groei uitblijft?

Krijg je de gedachte: “Wie zit er nou op mij te wachten” en/of “Wat zullen anderen er van vinden” maar niet uit je hoofd?

Je hebt behoefte aan verandering/ vernieuwing maar je weet niet hoe of wat.

Heb je in de gaten dat ze stuk voor stuk je energie laten zakken? Je zelfvertrouwen naar beneden keldert? Je daardoor aan het trekken bent in het ondernemerschap, compleet van jezelf verwijdert bent geraakt én geen leuke mama, partner & vriendin meer bent?
En tijd voor jezelf, hoe zat het daar ook alweer mee? Want die is er helemaal niet meer..
Dit is zo niet hoe je het bedacht had. Wil je over een jaar nog in deze situatie zitten??

Het kan ook anders!!

Moeiteloos ondernemen waarbij jouw verlangen en Eigenheid centraal staan zodat jij grote resultaten binnen haalt met je ondernemerschap, met volle aandacht een leuke mama, partner & vriendin bent en wekelijks tijd hebt voor jezelf waar jij zin in hebt. 

Want wat ze je meestal niet vertellen is dat het en-en-en mag zijn. Ja je leest het wel goed hoor, 3 x een en.
Ondernemen is niet voor iedereen weggelegd, niet iedereen heeft het lef en de passie om voor zichzelf te beginnen. Maar jij bent nou eenmaal wel zo’n passievolle en ambitieuze ondernemende vrouw, met kinderen, partner en vrienden.
Zo’n onweerstaanbare vrouw met hoge verlangens, intenties en leuke plannen die je wilt behalen.


Jouw plannen wil je behalen op de manier die bij jouw past, niet zomaar de standaard strategie van een ander volgen maar juist een strategie wat past bij jouw verlangen en Eigenheid waar jij gelukkig van wordt en waar jij energie van krijgt. 

Bij ons staat het centraal dat jij je onderneming zo hebt ingericht dat het een EN-EN-EN is.
Grote resultaten in je onderneming (meer winst en meer impact) op een manier wat bij jou past;
Plezier, tijd en oprechte aandacht zodat je volledig kan genieten van en met je kinderen, partner en vrienden;
Goed voor jezelf zorgen, ruimte voor jezelf, persoonlijke ontwikkeling, ontspanning, beweging en je persoonlijke passie.

Je bent gaan ondernemen voor meer vrijheid toch? Om je eigen tijden in te plannen? Je kwaliteiten volledig te benutten?
Te doen waar jij zo blij van wordt? Écht van betekenis te zijn?

Vragen die vast en zeker bij je opkomen zijn:

Oké. Goed verhaal maar hoe doe ik dat dan?

En die Eigenheid, wat is dat dan? Hoe laat ik dit zien? 

Je kunt je Eigenheid vergelijken met jouw tone of voice. De manier waarop jij communiceert, jij je gedraagt en je leiderschap pakt is uniek. Niemand is zoals jij. Van jou is er maar één. 

Hoe en welke stappen kan ik zetten om volledig mijn Eigenheid te laten zien en daardoor grote resultaten aantrek én tijd heb voor mezelf én mijn gezin?

Het is belangrijk om je kwaliteiten, drijfveren en talenten te weten én deze ook in te zetten op bewust en onbewust niveau. In de Eigenzinnige Trip nemen we je mee hoe je dit precies doet. 

Ik weet mijn kwaliteiten wel. Ik ben heel goed in mijn vak en met mijn vaardigheden is niks mis.

Besef je wel dat een vaardigheid totaal iets anders is dan een kwaliteit? Vaardigheden zijn aan te leren, een kwaliteit bezit je of niet. Dat maakt het dat mensen juíst bij jou willen komen. Jij bent je bedrijf. Er zijn verschillende supermarkten, wel meerdere in één dorp. Waarom haal jij jouw boodschappen juist bij die ene supermarkt? 

Hoe kan ik tijd voor mezelf creëren terwijl ik daar nu al (bijna) nooit aan toe kom?

Tijd is het enige wat eindig is. Het gaat niet om tijd creëren, het gaat om prioriteiten te stellen. Dit is net zo’n leerproces als fietsen, dat lukte ook niet in één dag 😉

Is dit wel voor mij weg gelegd? Durf ik deze stap wel te nemen?

Je hebt ook de stap gezet om te gaan ondernemen, dat was met het begin ook spannend en zit nu ook in je comfort zone. Alle eerste stappen zijn even wennen. 

Meerdere ondernemende moeders gingen je al voor!

Sanne stelt heldere vragen, zonder oordeel, voelt aan wat op dat moment nodig is, maar kan ook liefdevol streng zijn (in mijn geval ook soms echt nodig). Sanne zet je aan het denken en zet je in kracht. Ze denkt met je mee en benadert je positief. Na afloop van een afspraak ga ik enthousiast naar huis met nieuwe ideeën en weer een stap verder op mijn pad!

De Eigenzinnige Trip vond ik echt heel leuk. Het was erg herkenbaar. Fantastisch om te beseffen dat vragen/onderwerpen die je bezig houden door Sanne kunnen worden vertaald tot inzichten waarbij je geen moment hebt stil gestaan. Toppie!

Sanne voelt haarfijn aan wat nodig is. Door haar intuïtieve manier weet ze welk laatje met kennis ze mag openen om je op weg te helpen. Met haar hulp heb ik weer contact mogen maken met mijn kracht en weet ik nu ook hoe ik deze aan kan spreken. Zo waardevol.

Dit is ook voor jou bereikbaar!

Dit mag je verwachten van de training Ondernemen vanuit je Eigenheid:

We leren je hoe jij je energie verhoogd en hoog houdt in het ondernemerschap en thuis als moeder, partner én voor jezelf!
Ontdek je jouw grootste kracht die jou zo bijzonder maakt en waardoor jouw leukste klant JA zegt om met jou samen te werken.
Zorgen we voor focus zodat jij in zo weinig mogelijk tijd, het maximale eruit haalt.
Zetten we de stappen die je eigen potentieel belemmeren door onzekerheden en/of onbewuste ineffectieve patronen
Schudden we je wakker, laten we je aan kijken wat je aan te kijken hebt en brengen we helderheid.
Besmetten we je om jouw passie en je verlangens waar te maken!
Inspireren we je om je talenten te benutten en volledig te ondernemen in de kracht van je Eigenheid.

Met jouw unieke gave en talenten ben jij onderscheidend in jouw markt, en dat mag je nóg meer gaan versterken.

Heerlijke energie

Hoe jij je voelt heeft enorm veel impact op je ondernemerschap, jezelf en je gezin. Jouw energie geef je namelijk door en straal je uit. Je ontvangt handige, snelle en praktische tips en tools om je energie zo hoog mogelijk te houden. Energie beïnvloedt direct wat je terug krijgt (Wet van Aantrekking), met hoge energie ontvang jij veel sneller jouw verlangen; succes, (financiële) vrijheid en onafhankelijkheid. 

Focus

Je creëert bewustzijn door te ontdekken waar jij je focus op legt en welke keuzes je maakt in je privé en in je ondernemerschap. Waarom doe je wat je doet en hoe krijg je daar meer grip op? Je ontdekt hoe jij jezelf en je onderneming ziet en waar jij jezelf nog tegenhoudt om het podium te pakken om de onderneemster te zijn die je wenst te zijn. En wat je kan doen om daar verandering in aan te brengen.

Krachtige mindset

Je communicatie naar jezelf én naar de buitenwereld is in deze fase de basis. Je ontdekt welke (oude) overtuigingen je nu echt blokkeren en je gaat ze nu ook loslaten om je verlangen van vrijheid aan te trekken. 

Dromen waar maken

Als jouw verlangen aantrekkelijk genoeg is, overwin je tegenslagen, ontwikkel je vaardigheden, verzet je bergen en bereik je datgene waar jij van droomt! Je ontdekt hoe jij met de juiste energie jouw concrete verlangen waar maakt zonder schuldgevoelens. Van dromen naar doen! De eerst stappen om jouw verlangen te realiseren die aansluiten bij je kernwaarden.

Ken je Eigenheid

Kom eindelijk af van je belemmerende overtuigingen om ‘niet goed genoeg te zijn’ en leer jezelf kennen met al je waardevolle kwaliteiten. En pak het podium voor wie je werkelijk bent! Jouw zelfvertrouwen BOOST enorm door het ontdekken en kennen van jouw Eigenheid zodat jij jouw licht groots kunt laten schijnen om echt van betekenis te zijn. Bewonder jezelf en voel het!

Congruent ondernemen

Om congruent te ondernemen aan de hand van je grootste verlangen en je unieke Eigenheid zijn stappen zetten buiten je comfortzone onvermijdelijk. Er zit een mechanisme in jou dat ten koste van ALLES wil voorkomen dat jij verandert. Je ontdekt welke mechanisme dit zijn en hoe je hier doorheen breekt.

Een strategie die bij je past

Een waanzinnige aanpak om met 100% focus en volledige helderheid jouw business te runnen voor meer impact en groei. Simpel model waardoor je je energie hoog houdt en vertrouwen hebt dat jij de stappen kan zetten die nodig zijn voor de en-en-en leefstijl!

Leiderschap pakken

Vergroot je impact en pak je leiderschap! Je hebt veel informatie gehad, nu is het tijd om echt te gaan toepassen wat je hebt geleerd. Aan het roer te staan, de geleerde informatie te integreren in je leven en voelen of je nog op de juiste koers zit, of nog even mag bij sturen. 

Extra bonussen

Effectiever ((non) verbaal) communiceren naar jezelf, de mensen in je omgeving en jouw ideale klant
Verkopen op de manier wat bij jou past, vanuit je hart

Meld je nu aan voor het ondernemen vanuit je Eigenheid

Jouw investering is nu geen 697,- maar slechts 297,-!

Klanten die je voor gingen...

Ik geniet elke week van jullie berichten, video's en opdrachten. Ze zetten me echt op scherp qua verlangen en doelen stellen. En laten me buiten de gebaande paden denken. Kortom jullie brengen me in beweging!

Door Janet & Sanne heb ik na lange tijd eindelijk duidelijk en helder gekregen waar ik tegenaan loop in mijn bedrijf. Ik weet nu concreet waar ik goed in ben, wat ik anders mag gaan doen en waar mijn échte talent zit. Na het invullen van de test werd mij al snel het een en ander duidelijk. Maar door de coaching kreeg ik het allemaal glashelder. Het was zo’n eye-opener! Ik kan het daarom ook iedereen aanraden om dit te gaan doen. De dames zijn fijn om mee te werken, betrouwbaar, heel eerlijk en oprecht en hebben het beste met je voor. Door hun fijne energie en combinatie van talenten zien ze waar er verbetering mogelijk is, waar je hart écht harder van gaat kloppen en hoe jij hier komt. Door de opdrachten, ideeën en fijne feedback heb ik handvatten gekregen om verder te kunnen. En dit heeft mij voor nu (én in de toekomst) heel veel meer rust, ontspanning en groei opgeleverd! Dank je wel dames!

Wie zijn wij?

Deze twee optimistische moeders met een gedeelde passie in het ondernemerschap kwamen elkaar tegen in de verdiepende training over de psychologie van kleur. Tijdens deze training gingen we de diepte in over kleuren, de verschillen van kleur en hoe kleur voor jezelf voelt.

Hoe bijzonder is het dan om van elkaar te horen dat wij bij veel van de kleuren hetzelfde gevoel ervaarden. Dit was het begin van wat nu een fantastische samenwerking en vriendschap is.

Waar wij elkaar echt in vinden is: zelfontwikkeling. Identiteit en duidelijkheid zijn altijd de aanwezige drijfveren. Het maakt ons gelukkig en dat geeft ons enorm veel energie! Oké toegegeven, soms zijn de hobbels van zelfontwikkeling echt wel even pittig maar als je de stip op de horizon wilt bereiken is het wel nodig om als persoon te groeien. Persoonlijke groei zorgt namelijk voor zakelijke groei.

En die stip op de horizon van ons ligt heel erg dicht bij elkaar. Het eerste deel van de route hebben we afzonderlijk bewandeld, hier hebben we beide onze rugzak gevuld met levenslessen en kennis op een ander vlak.

Nu onze route samen is gekomen hebben we onze kennis gebundeld om ondernemende moeders te inspireren, motiveren en houvast te bieden om met hun passie grote resultaten te bereiken, te ontdekken wie ze zijn met genoeg tijd voor zichzelf en het gezin. Dat ze durven te vertrouwen op hun gevoel en vol zelfvertrouwen zich uitspreken om hun passie te volgen zodat ze succes, geluk en vrijheid bereiken.

Ondernemen vanuit je Eigenheid

Basis

✓ 8 Weken online programma;
Jouw digitale naslagwerk van 17 pagina’s om jezelf écht te leren kennen;
Incl. 1x coaching van ons samen van één uur;


Met bonussen
:
Effectief communiceren met kleur
Verkopen vanuit je hart


Eenmalige investering:


697,- excl. btw

Ondernemen vanuit je Eigenheid

VIP

✓ 8 Weken online programma;
Jouw digitale naslagwerk van 17 pagina’s om jezelf écht te leren kennen;
Incl. 3x coaching van ons samen van één uur;

Welkomst pakket incl. een op maat gemaakte roller volledig in afstemming op jou, wat jij op dit moment nodig hebt.


Met bonussen
:
Effectief communiceren met kleur
Verkopen vanuit je hart


Eenmalige investering:


997,- excl. btw

Je hebt tot hier doorgelezen… 

STOP met scrollen en maak een beslissing! Je toekomst hangt af van de ACTIE die je vandaag onderneemt💙

Twijfel niet langer en investeer in deze waardevolle Trip!

Expeditie Eigenheid heeft een samenwerkingsverband met bij Pluche. 

Vragen? Chat met mij