Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wp_soundpress_plugin has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/hetisjegelukt.nl/httpdocs/wp-content/plugins/soundpress/soundpress.php on line 107
Geluk - Het is je gelukt

Sanne -

Geluk

Er is geen weg naar geluk, geluk is de weg

Gelukkige mensen stralen iets uit waar anderen zich toe aangetrokken voelen, hun gedrag is congruent met wat ze voelen en in hun blik zie je soms letterlijk een twinkeling.

Duurzaam levensgeluk kun je alleen ervaren door bij jezelf naar binnen te kijken en je eigen persoonlijke proces aan te gaan. Wat je daar aantreft, is voor iedereen anders. Ik help je te zoeken naar je persoonlijke geluksbronnen. Wat maakt je gelukkig en hoe kun je je leven zo inrichten dat het geluk je wat vaker toevalt? Tijdens dit proces stuit je ook op pijnpunten, emoties en gedrag die je verhinderen om geluk te ervaren of toe te laten. Geluk kun je alleen ervaren als je ook kunt voelen wat ongelukkig zijn betekent.

Ga voor geluk

Pijlers van geluk

Als je de betekenis van GELUK opzoekt, vindt je het volgende: geluk is een emotie en betekent 'tevreden zijn met de huidige leefomstandigheden', ofwel 'gelukkig zijn'. Het klinkt zo eenvoudig, maar het kan als een ware strijd voelen.

Gedachten en gevoelens zijn dan negatief en voelen zwaar. Je kan hierdoor verstrikt raken in een vicieuze cirkel, waarbij positieve gedachten nauwelijks licht zien. Dit kan uitmonden in allerlei lichamelijke een geestelijke klachten. Neem jezelf serieus, gun jezelf je geluk weer terug. 

Jij kan dit! Door drie dingen toe te voegen aan jouw dagelijks leven, groeit jouw geluksgevoel.

Bovenstaande is het bereiken van geluk in vogelvlucht. Door dit toe te passen ervaar je stap voor stap meer geluk. Ik begrijp dat je enkel door deze paar zinnen niet alle gereedschappen hebt om in je kracht te gaan staan en het geluksgevoel naar boven te halen. Ik loop graag een stuk met je mee en help je op jouw pad, tot je de uitrusting hebt om het pad alleen te vervolgen.
Image Icon

Geef jij jezelf het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven?

Grijp je kans en maak vandaag nog een afspraak om een geluksgesprek in te plannen zodat jij 2 gouden tips krijgt om weer geluk te ervaren in je leven.

Vul je gegevens in om nu online een afspraak in te plannen. 

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Vragen? Chat met mij