Over ons:

Waar wij elkaar in vinden is zelfontwikkeling. Identiteit en duidelijkheid zijn onze altijd aanwezige drijfveren. We vragen altijd dieper door, gaan niet voor een quick fix of een standaard formule. We passen het aan op EIGENHEID. Duidelijk en concreet zijn is onze sterke kant. Het maakt ons gelukkig en geeft ons veel energie! Oké toegegeven, soms zijn de hobbels van zelfontwikkeling echt wel even pittig maar als je de stip op de horizon wilt bereiken is het nodig om te groeien als persoon. Persoonlijke groei zorgt namelijk voor zakelijke groei, of dat nu in het ondernemerschap of in loondienst is.  Daar geloven wij in en zien wij om ons heen bij onze klanten.

Naast kleur maken we gebruik van geur om het proces van transformatie en groei makkelijker en liefdevoller te maken voor klanten die met ons meegaan op Eigenheid Expeditie. Janet: Geur heeft er bij mij voor gezorgd dat ik weer in contact kwam met mijn ouders vlak voordat mijn vader plotseling overleed. Heel waardevol in deze fase van mijn leven. Sanne: Geur hielp mij mijn schouders te laten zakken en minder perfectionistisch te zijn. Ik hoefde niet meer te voldoen aan het ideaal beeld van een ander. Dat geeft mij rust en ruimte om te kiezen voor mezelf.  

Het eerste deel van ons ondernemerschap bewandelden we afzonderlijk. We vulden onze rugzak met levenslessen en kennis op diverse vlakken. Nu onze route is samengekomen bundelen we onze kennis en zijn we onderweg naar onze stip op de horizon. En die stip op de horizon van ons ligt heel dicht bij elkaar. Allebei geven we dolgraag trainingen over Eigenheid. Hoe je impact maakt en duidelijk communiceert vanuit jouw Eigenheid. Duidelijkheid over jouw Eigenheid en verlangen is waardevol en dat verspreiden en verkondigen wij zo weid mogelijk. En als het om onze dromen gaat: we dromen allebei van een huis in een zonnig land.

Met onze inzet inspireren en motiveren we deelnemers met onze Expeditie Eigenheid trainingen. Eigenheid is de rode draad. Ons enthousiasme waarmee wij dit uitdragen is het wandelende voorbeeld. Onze passie en ambitie werkt aanstekelijk en we stimuleren om echt aan te kijken wat er aan te kijken is. Dat doen we door mensen op zielsniveau te raken, het voelen aan te zetten en door ze helderheid en duidelijkheid te brengen. Wij leren nieuwsgierige, ambitieuze (30+) vrouwen hun Eigenheid zichtbaar te maken in het dagelijks leven. Zodat zij zich vrij voelen en impact maken om  privé en zakelijk puur zichzelf te zijn. Vanuit Eigenheid gezien, gehoord en gewaardeerd worden door jezelf én anderen is heel voedend. Dan volg je jouw passie met energie en positiviteit en laat je vol zelfvertrouwen je talenten zien. Wij weten hoe geweldig dit voelt en gunnen dat jou ook!

Wij geloven dat wat je nodig hebt al in je zit. Of dat nu een waarheid, een product of een creatieve vaardigheid is. Alle talenten en kwaliteiten die er zijn of nog verborgen liggen, versterken wij bij deelnemers aan onze trainingen. Dat krijgt in onze training en persoonlijke coaching veel aandacht. Via onze ondersteuning creëren we een unieke ervaring bij klanten. Iets wat nieuw is, anders dan anders. Dit optimistische duo schudt je wakker om in beweging te komen. En dat is precies wat er gebeurt; beweging.

Vragen? Chat met mij